---

TOIMINTASUUNNITELMA 2017

Toiminta-ajatuksena on luoda jäsenille monipuolisella toiminnalla olosuhteet laadukkaaseen terveyttä ja hyvinvointia edistävään liikuntaan.
Tavoitteena on, että Oulun Talviuimarit tunnetaan talviuinnin monipuolisena osaajana, terveyttä ja hyvinvointia edistävänä seurana sekä laadukkaiden tapahtumien järjestäjänä. Yhdistyksen tavoitteena on myös lisätä oululaisten innostusta kokeilla ja harrastaa talviuintia sekä edistää talviuinnin positiivisten vaikutusten merkitystä.


Yhdistyksen kokoukset ja jäsenmaksut

Hallitus kokoontuu vähintään viisi kertaa vuodessa.
Päivitetään seuran säännöt.
Sääntömääräisen vuosikokous pidetään 21.2.2017.

Jäsenmaksut

Oulun Talviuimarit ry 2018

  • Henkilöjäsenmaksu 30,00 €
  • Rinnakkaisjäsenenä toisessa latuyhdistyksessä: 20,00 €
  • Perhejäsenmaksu 50,00 €
  • Nuorisojäsen <29 v 20,00 €
Nuoriso- ja opiskelijajäsenyys (alle 29 v.)
Nuoriso- ja opiskelijajäsenyys on tarkoitettu joko alle 29 v. opiskelijalle tai alle 20 v. nuorelle, joka ei opiskele.
Nuoriso- ja opiskelijajäsenyys muuttuu henkilöjäsenyydeksi opiskelijan tapauksessa joko silloin, kun opinnot päättyvät, tai kun jäsen täyttää 29 vuotta. Alle 20-vuotiaan jäsenen tapauksessa jäsenyys muuttuu henkilöjäsenyydeksi kun jäsen täyttää 20 vuotta, eikä ole ilmoittanut olevansa opiskelija. Opiskelijan tulee ilmoittaa jäsenpalveluun oppilaitos, opiskelijanumero ja arvioitu valmistumisvuosi.

Yhteistyötahot

Yhteistyötä jatketaan Oulun kaupungin kanssa uintiolosuhteiden ja – puitteiden kehittämisessä sekä eri tapahtumien järjestämisen merkeissä. Yhteistyö jatkuu Suomen Latu ry:n, Oulun Rantasaunaseura ry:n, Lääkärikeskus Mehiläinen Oy:n ja Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ry:n kanssa.


Toiminta

Oulun Talviuimarit ry kannustaa jäseniään käymään säännöllisesti uimassa, huolehtimaan omasta hyvinvoinnista ja osallistumaan erilaisiin talvi- ja kesäuintitapahtumiin.
Avantouinnin SM - kisat järjestetään Tanhuvaarassa 3.-5.2.2017.
Ystävänpäivä 14.2.2017 seura järjestää tutustumispäivän talviuintiin saunan kera.
Oulun Talviuimarit ry vuosikokous 21.2.2017.
20-vuotis juhlat pidetään 6.5.2017 Seelarissa, Kahvila Poiju.
Unelmien liikuntavuosi 10.5.2017 unelmien liikuntapäivä Seelari.
Jaakonpäivä 25.7.2017 Jaakko perinteisesti heittää kylmän kiven.
Talviuinnin kauden avajaiset jäsenille 8.8.2017 Seelari.
Unelmien liikuntavuosi 25.8.2017 luonnon päivä.
Valtakunnalliset Talviuinnin avajaiset pidetään 8.10. 2017.
Soihtu-uinnit seuran jäsenille pidetään joulukuussa 2017.

Koulutus

Uintitekniikkakoulutuksen lisäksi kannustetaan jäseniä osallistumaan Suomen Latu ry:n ja Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ry:n järjestämiin koulutuksiin.
Tiedotetaan erilaisista koulutuksista, luennoista ja seminaareista seuran jäseniä.


Tiedotus- ja näkyvyys

Yhdistyksen omia www.ouluntalviuimarit.fi -sivuja kehitetään edelleen ja jäsenten sähköpostiverkostoa päivitetään ja parannetaan. Sisäinen tiedottaminen tapahtuu entiseen tapaan sähköpostitse ja jäsenistölle tarkoitettujen www-sivujen kautta.
Viralliset kokousilmoitukset julkaistaan paikallislehtien seuratoimintapalstoilla sekä sähköpostitse jäsenistölle, yhdistyksen www-sivuilla ja Tuiran uimalan pukuhuoneiden ilmoitustauluilla.
Viestinnässä tavoitteena on myös olla esillä paikallisissa tiedotusvälineissä sekä välittää juttuja ja kirjoituksia. Ulkoinen tiedottaminen tapahtuu erilaisten yhteistyötahojen kautta ja osallistumalla mahdollisuuksien mukaan erilaisiin tilaisuuksiin.


Talous

Yhdistyksen talouden pääasiallinen tulonlähde on jäsenmaksut. Yhdistys anoo Oulun kaupungin liikuntapalveluiden toiminta-avustusta. Yhdistys voi harjoittaa omaa varainhankintaa tarpeen mukaan järjestämällä arpajaisia ja muita oheistapahtumia.

Oulu 21.2.2017
Oulun Talviuimarit ry


---